EL TURISME A ESPANYA

Hola a tots i a totes! Tornem a presentar un treball però ara amb nous membres al grup,  Alba Micó, Mariam Marzal i Inma Rosaleny. 
En aquest blog on treballem diferents asignatures dediquem esta entrada a lasignatura de Geografía de España, en aquest nou treball  tractarem una part del temari de geografia,  " Els espais turístics" amb lajuda duna presentació de Power Point i un mapa mental fet amb laplicació de Mindomo.

El turisme es una activitat econòmica que pertany al sector dels serveis, que ha crescut molt ha partir de la segona meitat del segle XX en convertir-se en un fenomen de masses; per a aixó ha estat necessari laugment de temps doci , com a consequencia duna major productivitat i de la capacitat adquisitiva.
Espanya sha situat entre les destinacions favorites del turisme nacional, aixó ha tingut diferents impactes al territori.

Pel que fa a la valoració del treball, tenim que dir que al estudiar el tema daquesta manera, amb aplicacions com el Mindomo o el Power Point fets per nosaltres ha estat més amenitzat ja que mentre treballavem coneixiem els conceptes.
Per altra banda, el tema del turisme a Espanya es molt interesant ja que el turisme es un dels sectors predominants del nostre pais.
Turisme d'espanya
View more presentations from Alba Micó Garcia

Ací us deixem un gràfic sobre l'impacte econòmic del turisme a l'any 2007. A aquest gràfic, que està ordenat per les comunitats autònomes segons el PIB a l'any 2007. Podem veure clarament que la comunitat autònoma d'Espanya amb més impacte econòmic és les Illes Balears, en la que bona part dels components del PIB turístic d'aquestes illes
Buena parte de los componentes del PIB turístico de las Illes Balears tuvieron un comportamiento favorable a l'any 2007, ens trobem amb un 48% del PIB, ja que el Consum Turístic dels espanyols no residents va crèixer un 19'8% i la inversió de les empreses turístiques un 8'5%.

A continuació ens trobem que la comunitat autònoma amb més PIB és les Illes Canàries, doncs l'activitat turística d'aquestes illes va crèixer sobretot a l'any 2006, augmentà un 4'7% nominal fins arribar als 11.757 milions d'euros, cosa que ha situat l'any 2007 la participació del turisme en l'economia del arxipèlag amb un 28'3% del PIB. 

Després a les altres comunitats autònomes trobem que el PIB és molt similar, doncs trobem la Comunitat Valenciana amb un 13'2%, Andalusia amb un 12'6%, Galicia amb un 11'6% i la Comunitat de Madrid amb un 6'3%. I per últim, el gràfic també ens indica quina va ser la mitjana del PIB a Espanya durant l'any 2006.






Per últim ací us deixem una direcció que us portarà a un mapa mental sobre el turisme a Espanya que hem creat nosaltres mateixa amb l'ajuda d'un programa d'Internet que ens va proposar la nostra mestra de geografia anomenat Mindomo.  

Per cert, la direcció que es troba dins del Power Point no hi és correcta ja que només la podem veure desde el nostre compte, per això la deixem ací.  

 Esperem que us siga d'ajuda!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comentarios:

Empar dijo...

Hola.

La publicació no conté ni resum valuós ni valoració. Tampoc està el mapa mental ni etiquetes que identifiquen l'assignatura ni el tema. El gràfic que hi ha és un gràfic col.lacat sense més.
En fi, açò de moment que no és poc.
Vos recorde que hem anat 5 sessions a l'aula d'informàtica, temps suficient per elaborar el treball amb més interés i atenció.

Empar dijo...

Molt, molt millorable. Apenes s'han seguit les orientacions donades.

- Publicació: no hi ha resum, no hi ha valoració.

- Mapa mental:
.conceptes/descripció no es resalta, no es visualitza bé.
.no es jeraruitza convenientment alguns conceptes clau, per exemple FACTORS és un concepte clau, cosa que en 2n de batxillerat cal saber).
. el vídeo és una propaganda, no complementa el contingut.
. no conté il.lustracions, ni notes, ni enllaços.

- Presentació:
. no té l'enllaç adequat al mapa mental.
. falta contingut rellevant.
. algunes idees soltes.
. algunes frases no es visualitzen bé.
. no hi ha cap mapa, aspecte sorprenent per al tema i per a una assignatura que té com a tècnica i principal els mapes.
. tampoc hi ha cap gràfic i ni altres fonts que complementen.
. no està el glossari.
. l'exercici del gràfic està fora de la presentació, sense relacionar-lo amb el contingut ni la correspoenet descripció.

Publicar un comentario